En glad person som sitter i soffa med en telefon i handen

Ansök om lånelöfte och få svar direkt

Enkelt, smidigt och färdigförhandlat. Så att du kan lägga tid på vad du tycker är viktigt.

 • Med ett lånelöfte är du redo för budgivningen
 • Ansök om lånelöfte på mobilen utan bankmöten
 • Ett lånelöfte är gratis och håller i 3 månader
Se din ränta direkt Räntan baseras på de uppgifter du fyllt i räknaren och påverkas av lånets storlek och belåningsgrad. Hos oss får du alltid en låg ränta som aldrig behöver förhandlas.
0,00%
(Effektiv ränta 0.00%)
kr
kr
Ansök direkt
Drabbas inte av"jag ska vinna den här budgivningen till varje pris"- djävulen. Det är lätt hänt. Du blir förtjust i en bostad och tänker att den är din. Så kommer någon annan och tycker precis samma sak. Det blir en konkurrenssituation inte olik rivalitet inom kärlek. Försök hålla huvudet kallt och räkna hellre än att agera känslomässigt.
Porträttbild av Claudia Wörmann, Boendeekonom på Hypoteket

Claudia Wörmann,  Boendeekonom

Ansök om lånelöfte och få svar direkt

Gör en lånekalkyl för ditt lånelöfte Här ser du hur mycket du kan låna hos Hypoteket, utifrån uppgifterna du fyllt i ovan. När du skickar in en ansökan kommer vi göra en kreditbedömning för att kunna ge dig ett mer exakt belopp. Tänk även på att detta bara baseras på din betalningsförmåga. Den bostad du sedan hittar kommer också spela in i hur mycket du till slut kan låna av oss.

kr
kr
kr
Hos Hypoteket kan du låna Baserat på det du fyllde i formuläret ovan0kr

Din månadsbetalning skulle bli Totalt: 0 kr/mån

Belåningsgrad 0.00%
Ränta
Amortering (0%)

Ett tryggt, enkelt och smidigt bolån för ditt nästa bostadsköp

 1. Ansök om lånelöfte

  Börja med att skaffa ett lånelöfte från Hypoteket, så att du vet hur mycket du kan låna.

 2. Gå på visningar

  Gå på visningar och hitta ditt drömhem, tänk på att utgångspriset inte alltid avspeglar vad slutpriset blir.

 3. Säg till när du är redo

  Kontakta oss när det är dags för budgivning så gör vi om ditt lånelöfte till en ansökan om bolån. Bara för dig att granska och signera.

Artiklar om lånelöften

Privatekonomi
Firar du alla hjärtans dag?

Det kan finnas olika åsikter om hur alla hjärtans, eller St Valentine's day ska firas, eller om den ens ska firas. Alldeles oavsett vad man tycker om dagen så kan romantik se ut på olika sätt. Personligen kan jag tycka att en bra relation bygger på modet att prata ekonomi, prata igenom ekonomiska drömmar, mål, rättvisor och skillnader. Passa på att utmana varandra och försök hitta en samsyn, varför inte i samband med en god middag den 14 februari (eller annat valfritt datum)?

Claudia Wörmann14 February 2024
Privatekonomi
Sportlov för tunnare plånbok

Nu börjar sportlovsveckorna i Sverige. Det kan vara en alldeles underbar och välkommen ledighet för vissa familjer och för andra är det mer stressande. Någon gång mellan vecka sju och tio infaller sportlovet för skolbarn i Sverige. För ensamstående och i familjer med redan ansträngd ekonomi kan sportlovet leda till mer stress än underbar ledighet.

Claudia Wörmann9 February 2024
Privatekonomi
Barnfamiljer kan få det tufft ekonomiskt 2024

Idag kom Swedbank med rapporten Hushållens ekonomi 2024 och konstaterade bland annat att förlorarna 2024 med stor sannolikhet blir barnfamiljer. Arbetslösa och unga som nyligen köpt bostad är en annan grupp som får en försämrad köpkraft 2024. Övriga hushåll får i stort sett oförändrad eller till och med något bättre köpkraft under 2024. Hypotekets boendeekonom listar en del vardagstips som kan påverka ekonomin positivt.

Claudia Wörmann6 February 2024
Se fler inlägg

Vanliga frågor

Vad kollar banken vid lånelöfte?

När du ansöker om ett lånelöfte hos en bank eller hos Hypoteket så säkerställer vi att vi också har möjlighet att erbjuda ett bolån i nästa steg. Därför behöver vi en del uppgifter från dig om din privatekonomi, hur mycket du behöver låna samt hur stor kotantinsats du har för att kunna förbereda ett bolån.

Kan jag beräkna lånelöfte hos Hypoteket?

Hos Hypoteket kan du enkelt beräkna hur stort lånelöfte du kan få. Du kan antingen använda lånekalkylen ovan eller så kan du kontakta oss på chat eller telefon så hjälps vi åt.

Kan jag få ett lånelöfte direkt hos Hypoteket?

Hos Hypoteket kan du få ett lånelöfte direkt på skärmen, både till din mobil och dator. Du kan till och med få ett lånelöfte när du är på visningen. Digitalt och enkelt. Följ länken här och fyll i en ansökan.

Kan ni hjälpa mig att räkna ut hur mycket jag kan få i lånelöfte?

På Hypoteket kan du antingen räkna ut lånelöfte själv med ovan lånekalkyl eller så hjälper vi räkna ut lånelöfte över telefon.

Kan Hypoteket ge ut ett lånelöfte online?

Hypteket ger ut lånelöfte online som du enkelt ansöker om ovan. Att ansöka om lånelöfte tar bara några minuter och du får svar direkt på skärmen.

Kan ni hjälpa mig med en kalkyl för ett lånelöfte?

Hypoteket kan hjälpa dig med lånelöfte och kalkyl på flera sätt. Du kan antingen använda lånelöfteskalkylen ovan eller så kan du ringa oss och vi hjälper dig direkt.

Se alla frågor om bolån

Vi har Sveriges nöjdaste bolånekunder

Läs mer om våra kunder

Ett tryggt lån på dina villkor

Ansök enkelt med BankID, vi hjälper dig längs vägen. Inga långa bankmöten, inga lönlösa ränteförhandlingar – hos oss får alla samma låga ränta.

Två personer som packar tittar ner i en flyttkartong