Hans, 68 år Villa Mullsjö

Hos er får man alltid hjälp direkt

Det var mycket lättare att få kontakt med Hypoteket än med en vanlig bank och det fungerade bra med både mail och telefon. Hos vår gamla bank kunde man få vänta i dagar innan man blev uppringd när man hade sökt dom.

Eftersom Hypoteket är fristående från andra banker så är det heller inga andra som vill ha del i vinsten ni skapar och därför kan ni ge bättre lånevillkor än övriga aktörer.

Hos er får man alltid hjälp direkt. De gånger jag varit i kontakt med er har ni alltid varit korrekta i bemötandet trots att det varit olika personer som hjälpt mig.

Det bästa med er är att ni alltid informerar innan ni gör några villkorsändringar. Hos min gamla bank var jag tvungen att förhandla varje år när rabatten försvann. Men det fick jag aldrig något meddelande om utan när glömde förhandla fick jag dras med den högre listräntan minst i tre månader.

Med bolånet hos Hypoteket sparar vi 14 400 kr varje år som istället går till ökad amortering och en del till ett sparkonto.

Det var mycket enkelt att ansöka på nätet. Vi fick skicka med en värdering gjord av mäklare men det kändes bra att få ett aktuellt värde på fastigheten.

Hypoteket är mer öppna när det sker ränteförändringar, både när det gäller höjningar och sänkningar av räntor. Hos vår gamla bank fick vi alltid högre räntor trots att vi varit kunder i över 20 år.