Vi på Hypoteket

Claudia Wörmann

Boendeekonom

Som boendeekonom är Claudia ansiktet utåt för Hypoteket. Hon pratar gärna och ofta med media, i såväl TV som i radio och i tidningsartiklar.

Claudia har en utbildning inom samhällsvetenskap och har lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Det stora intresset för boende och ekonomi (för alla) har lett henne till arbetsplatser inom såväl bank, fastighetsmäkleri och nyproduktion.

Som boendeekonom är Claudia ansiktet utåt för Hypoteket. Hon pratar gärna och ofta med media, i såväl TV som i radio och i tidningsartiklar.  Du kan också se henne föreläsa och medverka i panelsamtal. Du hittar hennes texter på Hypotekets blogg och hon är också en stående krönikör.

Att göra boendeekonomi mer begripligt är en stor motivation och röd tråd. Ekonomiskt information är ofta onödigt komplicerad och opedagogisk.

Nyfikenhet går som en röd tråd i både yrkesliv och privatliv. Privat handlar nyfikenheten om att få kläm på hur man bäst totalrenoverar en Skånelänga och att anlägga en trädgård. Vännerna är många och spridda över hela världen och får förstås besök med jämna mellanrum. Familjen består av en man och tre vuxna barn samt de väldigt bortskämda katterna av rasen Pixie Bob. Claudia bor både i Solna och i Skåne.