Oscar, 27 år Bostadsrätt Stockholm

Processen att bli kund var verkligen helt fantastisk

Hypoteket hjälpte mig med mitt första bolån. Mitt intryck av traditionella storbanker negativt. Många aktörer har en lång väg att gå när det kommer till digitalisering, kommunikation, och transparens av räntor.

När jag hittade till Hypoteket förstod jag snabbt hur det fungerar med låga räntor och hur lätt man ansöker genom hemsidan så de traditionella bankerna aldrig ett alternativ.

Den initiala ansökningsprocessen var otroligt bra och smidig. Bemötandet och service av Hypoteket därefter höll samma klass. Hela processen kändes digital och smidig men ändå personlig.

Fantastiskt enkelt att ladda upp dokument i kundportalen istället för att skriva ut och skicka med posten. Bra för miljön också.

Det känns fräscht att ha en aktör som erbjuder fördelaktiga räntor med bra service och är helt fristående från bankerna som länge haft monopol på bolån.

Jag hade kontakt med samma handläggare genom hela processen. Även när jag ansökte om ett tilläggslån fick jag en hundraprocentigt personlig upplevelse.

Det kändes verkligen som en personlig, digital bankman, som skötte allt utmärkt. Räntan hos Hypoteket var mycket lägre och jag sparar 6 500 kr om året som jag sparar i fonder, samt renoveringar i bostadsrätten vilket känns bra.

Det absolut bästa med Hypoteket är den digitala plattformen. Hos en vanlig bank skulle jag behöva åka in till deras kontor vilket jag nu slipper eftersom all kommunikation sker genom utan långa svarstider på telefon, chat och mail.