David, 42 år Villa Nyköping

Det kändes för lätt för att vara sant, men visade sig vara sant

Det i särklass bästa med Hypoteket var budskapet inför husköpet \"Vi fixar allt, be bara mäklaren ringa\" och att det faktiskt var så enkelt - trots att ni är helt digitala. Det är skönt att kunna luta sig tillbaka och ändå få marknadens bästa ränta.

Jag skulle teckna ett nytt lån i samband med husköp. Kontakten med Hypoteket kändes så enkel så jag var faktiskt lite nervös inför köpdagen. Det kändes för lätt för att vara sant, men visade sig vara sant. Jag upplever en traditionell bank som mer skeptisk men egentligen beror det nog på att de försöker sälja på mig en massa extratjänster som jag inte vill ha.

Jag har haft kontakt med Hypoteket både via telefon och mail, båda har fungerat mycket bra. En klart positiv överraskningen var när jag ville öka amorteringen och upptäckte att det gick att göra direkt på hemsidan. Samma sak när jag ville binda lånet, snabbt gjort via hemsidan utan att behöva förhandla med någon.

Det viktigaste för mig mig när jag letar långivare är att det ska vara smidigt och att räntorna ska vara bra. Det ska inte heller finns några skumma ägare bakom.

Personalen jag varit i kontakt med har alltid varit trevliga, omhändertagande och framförallt kunniga. Det kvittar mig om det är olika personer jag har kontakt med. Bara personerna är kunniga så är jag nöjd.