Ayse, 32 år Villa Tumba

Tack Hypoteket för att ni förenklar min vardag

Servicen hos er sker smidigt. Man blir väl bemött och Hypoteket gör det yttersta för att hjälpa mig.

Jag har haft bolån hos flera andra banker tidigare men ofta känt mig orättvis behandlad, framförallt när räntan skulle förhandlas. Jag fick ont i magen varje år när det var dags och det gick aldrig bra. Ofta fick mina kompisar bättre ränta trots att vi hade samma förutsättningar, kanske för att jag var dålig på att förhandla. Bankernas bemötandet var varken personligt eller vänligt. Man fick helt enkelt nöja sig med deras villkor.

Jag blev kund hos Hypoteket 2020 och har aldrig tidigare varit så här så här nöjd och trygg med en bank. Hypoteket erbjuder låga räntor utan ränteförhandling. Man kan hantera sina ärenden via nätet om man vill och det går jättefort att få svar på mail och telefon om man behöver. Jag har rekommenderat Hypoteket till alla som behöver ett bolån. Att köpa hus och få lån behöver inte alls vara så krångligt. Tack Hypoteket för att ni förenklar min vardag.

Även om Hypoteket är helt digitala så har jag alltid känt mig värdefull och omhändertagen. Ingen tvekan om jämställdhet, de tar vara på sina kunder och jag sparar över 20 000 kr per år som jag istället investerar.