Hypoteket rekryterar Marknadschef

Hypoteket förstärker organisationen med ny marknadschef. Patrik Fjelkegård kommer från Danske Bank där han ansvarade för marknadskampanjer och varumärke. Patrik och också tidigare erfarenhet från starka konsumentvarumärken som Spendrups och Absolut Vodka.

Patrik har gedigen erfarenhet inom marknadsföring med djup kunskap om bolånemarkanden och får uppdraget att ta ett helhetsgrepp kring vårt varumärkesarbete för fortsatt stabil tillväxt, säger VD Carl-Johan Nordquist

Hypoteket har sedan 2018 lånat ut över 5 miljarder till svenska bolånekunder och siktar på fortsatt stabil tillväxt med kundnöjdhet i fokus.

Jag har följt Hypoteket från sidlinjen och ser det som ett hedersuppdrag att få vara med och skapa en helt ny kundupplevelse för morgondagens bolånetagare, säger Patrik Fjelkegård.


Hypoteket är en bolånegivare som sedan 2018 givit ut ett eget bolån till privatpersoner i Sverige. Finansieringen möjliggörs genom bolånefonder och institutionella investerare. 

Hypoteket grundades av entreprenörerna Carl Johan Nordqvist som är VD i Hypotekets bolåneverksamhet och Dag Wardaeus som är VD i Hypotekets fondverksamhet. 

Hypoteket har över 10 000 bolånekunder som enligt jämförelsetjänsten Trustpilot är Sveriges nöjdaste.


Claudia Wörmann

Boendeekonom/Talesperson

claudia@hypoteket.com0709906814