Hypoteket dubblade sin kundstock under föregående år och växlar nu upp ytterligare genom ett samarbete med Zmarta, en av landets främsta aktörerna inom låneförmedling.

- Zmarta erbjuder en digital tjänst med hög kundnöjdhet, vilket är viktigt för oss. Tillsammans med Zmarta hoppas vi kunna nå ut till nya kundsegment och hjälpa fler bolånekunder till bättre villkor, säger Carl Johan Nordquist, VD på Hypoteket.

    Zmarta inkluderar nu Hypoteket i sin panel av partners inom bolån med ambitionen att bredda sitt erbjudande och nå en större del av bolånemarknaden. Hypotekets erbjudande riktar sig idag till hushåll som lånar upp till 65% av bostadens värde, vilket innefattar många kunder som har haft sitt bolån i ett par år och på så sätt kommit ned i belåningsgrad.

    - Samarbetet med Hypoteket ligger i linje med Zmartas strategi för att bredda och utöka sitt erbjudande inom bolån. För att vår tjänst ska vara relevant för så många kunder som möjligt är det viktigt för oss på Zmarta att vi har en bred partnerpanel. Vi är väldigt glada över att få välkomna Hypoteket till vår bolånepanel och ser fram emot ett givande samarbete för båda parter, säger Gustav Berghog, vd på Zmarta Group.