Ett smartare sparande

För dig som är kund hos oss

Fundler är en digital investeringstjänst för dig som vill att dina sparpengar ska placeras så bra som möjligt, utifrån just dina mål. Samarbetet med Fundler möjliggör för Hypotekets kunder att ta del av några av marknadens billigaste fonder på ett enkelt och smidigt sätt. För precis som med bolån så tycker vi att man ska betala lite mindre för att få det lite bättre.

Stort utbud av fonder

Hur lång sikt sparar du på? Och hur hög risk vill du ha på ditt sparande? Det är två frågor bara du kan besvara. Men frågan om vilka fonder du kan välja utifrån dina svar, den slipper du våndas över. Och det är tur, för det finns ungefär 36 000 fonder att välja mellan - bara i Sverige. En del av dessa har Fundlers förvaltningsteam valt ut och kombinerat i olika fondportföljer. Fondportföljerna har olika inriktningar och fondroboten ser till att modellportföljerna hela tiden balanseras och riskanpassas. Du kan sedan välja en fondportfölj med en risknivå och investeringshorisont som du tycker passar dig. Sparformen är ISK med de skattemässiga fördelar det innebär.

Låt roboten göra jobbet

Vissa saker är maskiner bra på. Andra behärskar människor bättre. Därför är det Fundlers högst mänskliga förvaltare som sätter ihop fondportföljerna. Men sedan, när portföljen väl är på plats, då tar roboten över. Den är nämligen bra på sådant människor har svårt att klara av, som att hela tiden ha koll på kursutvecklingen. Roboten hjälper till att parera kursrörelser i modellportföljerna. Och varje dag rapporterar roboten vad som hänt under dagens handel. Utifrån den rapporten (och en del annan information) justerar förvaltarna ibland modellportföljens sammansättning. Du som kund hos Fundler kan sedan välja om du vill göra förändringar i din egen portfölj för att motsvara modellportföljen och behålla din risknivå eller göra förändringar.

Illustration av Fundlers mobilapp

Se över din tjänstepension

Fundler kan även hjälpa dig att se över villkoren för din tjänstepension, väldigt ofta betalar man höga avgifter hos sina befintliga pensionsbolag vilket får stor effekt på storleken på sparandet över tid. Hos Fundler kan du göra en gratis pensionsanalys helt utan förpliktelser, för att sedan få hjälp av pensionsrådgivare om du bestämmer dig för att flytta din tjänstepension.

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Informationen häri utgör inte och ska inte uppfattas som investeringsrådgivning eller investeringsrekommendationer.

Läs mer

Ett tryggt lån på dina villkor

Ansök enkelt med BankID, vi hjälper dig längs vägen. Inga långa bankmöten, inga lönlösa ränteförhandlingar – hos oss får alla samma låga ränta.

Två personer som packar tittar ner i en flyttkartong